fbpx
Skip to main content

Vellum International Certificate in Photoshop

εξ αποστάσεως σεμινάριο

Περιγραφή

Το Photoshop είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας που αυτή τη στιγμή κατέχει ηγετική θέση στην αγορά. Πάνω από το 90% των επαγγελματιών του δημιουργικού τομέα παγκοσμίως χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Adobe Photoshop.

Το πιστοποιημένο πρόγραμμα «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» εμβαθύνει στις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες του απαραίτητου αυτού εργαλείου και «ξεκλειδώνει» μυστικά που θα φανούν χρήσιμα σε επαγγελματίες κι ερασιτέχνες χρήστες εξίσου.

Με το Photoshop μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες και φωτογραφίες, να δημιουργήσετε ψηφιακή τέχνη, μακέτες και γραφικά διαφόρων ειδών, φυλλάδια, αφίσες, κάρτες, καθώς και στοιχεία που αποτελούν αναπόσπαστα μέρη του Web Design, όπως banners, dividers, headers κτλ.

Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο ώστε να καλύψει ένα μεγάλο εύρος των πιο δημοφιλών αναγκών των χρηστών του Photoshop, όπως επεξεργασία χρωμάτων και μεγέθους, layers και blending options, ρετουσάρισμα, εφέ και σκιές.

Χρησιμοποιήστε το PHOTOSHOP και βοηθήστε στην εξέλιξη της επιχείρησή σας δημιουργώντας έξυπνα και αποδοτικά γραφικά!

Αποκτήστε το «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» και ενισχύστε το βιογραφικό σας κάνοντας την διαφορά στην αγορά εργασίας, καθώς οι περισσότερες επιχειρήσεις επιθυμούν στο δυναμικό τους εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί γραφικά.

Ο σύγχρονος τρόπος εκμάθησης μέσω τηλεκατάρτισης έχει ως στόχο να δώσει τους καταρτιζόμενους, γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση της εφαρμογής.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Αποφοίτους λυκείου, Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις δημιουργίας και επεξεργασίας εικόνων και δημιουργίας γραφικών.

Μετά το τέλος της επιμόρφωσης οι καταρτιζόμενοι θα λάβουν:

  • Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος, η οποία θα συνοδεύεται από το συμπλήρωμα πιστοποιητικού Europass με απόδοση μονάδων ECVET.
  • Αναγνωρισμένη πιστοποίηση «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP».
  • Το πρόγραμμα «VELLUM INTERNATIONAL CERTIFICATE IN PHOTOSHOP» είναι τρίμηνης διάρκειας και διδάσκεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για τα εξ αποστάσεως σεμινάρια

Μεθοδολογία εκπαίδευσης

μέθοδος

ασύγχρονη τηλεκατάρτιση

πρόσβαση στην πλατφόρμα

3 μήνες διάρκεια

Υποστήριξη

εξ ολοκλήρου online

Πιστοποίηση

Υποχρεωτική

Απόδοση Μονάδων ECVET

20

Εκπαιδευτικές ενότητες – Δομή προγράμματος

  • Εισαγωγή

  • Χρώματα
  • Σχήματα & Κείμενο
  • Περικοπή & Αλλαγή Μεγέθους
  • Επιλογή Αντικειμένων & Masking
  • Φίλτρα & Smart Objects
  • Ρετούς
  • Οπτικά Στυλ & Εφέ
  • Σκιές
  • Επαγγελματικές Λύσεις

Κόστος Σεμιναρίου: 190€

Εισηγητής

Θωμάς Δούμας

Ο Θωμάς Δούμας γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αλεξάνδρειας, πετυχαίνοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις την είσοδό του στο τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς». Από το 2009 έως και σήμερα, εργάζεται ως Full Stack Web Developer και System Administrator. Ως ελεύθερος επαγγελματίας, έχει συνεργαστεί με πλήθος εταιρειών για τη δημιουργία των ιστοσελίδων και των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων, όπως επίσης και για τη δημιουργία των εταιρικών τους δικτύων ή τη βελτίωση των δικτύων που προϋπήρχαν, με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ασφάλεια των συστημάτων τους. Από το 2010 έως και το 2014 εργάστηκε παράλληλα ως μισθωτός στο Αριστοτέλειο Φροντιστήριο Μ.Ε., το οποίο εδρεύει στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Δημιούργησε το εσωτερικό δίκτυο της εταιρείας, την πλατφόρμα διδασκαλίας εξ’ αποστάσεως και την υποδομή cloud με την οποία γίνεται η πλήρης διαχείριση του μαθητολογίου. Δίδαξε επίσης το μάθημα της Πληροφορικής, αποκτώντας έτσι διδακτική εμπειρία. Πιστοποιήθηκε μέσω σεμιναρίων, τα οποία διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο Φροντιστών Ημαθίας, στην «Εκπαίδευση Ενηλίκων» και στην «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών».